Original KLP®

Wat is Original KLP®

KLP® is de merknaam voor producten uit gerecycled kunststof. Het staat voor Kunststof Lankhorst Product en is een standaard voor kwaliteit.

Het materiaal rot en splintert niet, gaat tientallen jaren mee en is onderhoudsvrij. KLP® producten dragen bij aan een schoner milieu, want ze zijn gemaakt uit gerecycled materiaal, zijn niet geïmpregneerd en staan dus geen giftige stoffen af aan de omgeving. Bovendien is kunststof KLP® later altijd weer recyclebaar.

KLP®-kunststoffen zijn leverbaar in meerdere kleuren, hebben de charme en de verwerkbaarheid van hout en de levensduur van kunststof; KLP® Deck laat zich bijvoorbeeld al meer dan 40 jaar comfortabel belopen. KLP® rot niet, behoeft geen onderhoud, is simpel te reinigen (geen alg-aangroei!) en bevat geen schadelijke stoffen. Daarnaast is deze kunststof UV-gestabiliseerd en leent zich dus perfect voor al die toepassingen waar water en wind genadeloos hun spel spelen.

Vetema en Original KLP®

Vetema produceert verschillende eindproducten van dit gerecycled materiaal: van kunststof picknicksets tot complete kunststof steigers, walbeschoeiingen, vijvers, plantbakken, meubels en steunbalken. Duurzame en vernuftige oplossingen in KLP® zorgen ervoor dat Vetema een leidinggevende positie heeft als leverancier van verschillende kunststof producten voor diverse sectoren.