Over Vetema

Image description
Het bedrijf

Al 25 jaar is Vetema een gevestigde naam in de kunststofverwerkende industrie. De combinatie van de opgebouwde kennis en kunde in samenhang met gestructureerde streven naar perfectie, heeft ons tot specialisten gemaakt in levering en verwerking van kunststof producten tot een eindresultaat wat steeds voldoet aan alle eisen bij zowel de productieprocessen, materiaalsamenstellingen als de uiteindelijke toepassingsgebieden.

Vetema beschikt daarnaast over een leidinggevende positie als leverancier en verwerker van verschillende kunststof producten.

Toepassingen

Vetema kent een scala aan eindproducten, maar verrassender is wel dat juist het 'op maat leveren' van producten dat extra kracht geeft aan het gehele programma.
Steeds onverwoestbaar en milieuvriendelijk.

De Vetema producten zijn uitstekend toepasbaar voor:

> Hoveniers, groenvoorzieners en tuincentra's
> Grond-, Water- en Wegenbouw
> Agrarische doeleinden
> Special products (uitvoering van uw design)

Producten

Vetema produceerd vele van haar eindproducten uit KLP®, de merknaam voor de Kunststof Lankhorst Producten hetgeen staat voor kwaliteit en duurzaamheid.
Palen en planken, maar ook complete steigers, picknicksets, walbeschoeiingen,steunbalken, etc. op maat worden hiervan vervaardigd.

Alle KLP®-kunststoffen waarmee Vetema werkt bieden de volgende voordelen; Milieuvriendelijk, duurzaam, splintervrij, onderhoudsarm, in meerdere kleuren verkrijgbaar, eenvoudig te zagen, boren en te schroeven, loogt niet uit, bevat geen schadelijke stoffen en neemt geen vocht of andere vloeistoffen op door de gesloten celstructuren.

Duurzame oplossingen in KLP® is ook toepasbaar voor uw eigen design in combinatie met de eventuele bijbehorende en gewenste engineering van onze zijde.

Vetema is de leverancier van onder andere diamantkoppalen, picknicksets, banken, bruggen, planken, etc. in verschillende kleuren. Ervaar de diversiteit van Vetema door het bekijken van onze producten.